Játszóházak

Kreatív, logikai és ügyességi játékok rendezvényre

Játszóparkunk minden korosztály számára érdekes programot nyújt, remekül színesíthet bármely rendezvényt.

Kérje egyedi árajánlatunkat a Kapcsolatfelvétel űrlap kitöltésével.

Picik sátra

A játszósátor tartalmaz a gyerekek életkori igényeinek megfelelő mozgásfejlesztő játékokat (csúszda, ugráló labda), motorikus készséget fejlesztő játékokat (építő, összerakó, kisvasút), szerepjátékokat (játékkonyha, bábok, mesesarok), szerszámokat, plüss játékokat...

Sport játszótér

A népi játékoktól (gólyaláb, mocsáron járás, kötél húzás, zsákba futás, ...) a modern sportjátékokig (ugráló rúd, frisbee, minigolf, tollas, foci, floorball, petanque, baseball, ...) rengeteg érdekes sporteszközt kínálunk kipróbálásra.

Logikai sátor - logikai játékok rendezvényre

Kb. 30 féle, különböző nehézségi fokú közkedvelt térbeli kirakó, ördöglakat, logikai játék és feladat várja itt az érdeklődőket. Ezt a játszóházat elsősorban iskolásoknak és felnőtteknek ajánljuk.

Üvegfestés

A festés nem közvetlenül üveg felületre történik, hanem átlátszó fóliára, így az elkészült képet száradás után, bármilyen üvegfelületre (ablak, tükör, pohár) fel lehet ragasztani. Iskolás korú gyerekeknek ajánljuk, mérgező anyagot nem tartalmaz.

Gyöngyfűzés

Különböző formájú, anyagú és színű gyöngyökből fűzhetnek kicsi és nagyobb gyerekek is szebbnél szebb nyakláncokat, karkötőket.

Kitűző készítés

E kreatív játszóházunkban saját készítésű, egyedi kitűzők készítésére nyílik lehetőség. A kézzel rajzolt vagy festett alkotást, illetve egyéb képet-fényképet, motívumvágó segítségével kivágjuk, majd a kitűző gépbe helyezzük és kétszer lenyomva azt, már el is készült a kitűző. A kitűző kifejezi viselőik egy csoportba tartozását és a rendezvény emlékéül is szolgálhat. A kitűző készítéséhez minden szükséges kelléket biztosítunk és segítünk az elkészítésben.

Játszóházainkat ajánljuk céges rendezvényre, óvodai iskolai rendezvényre, falunapra, fesztiválra, családi összejövetelre.

játszóházak játszóházak játszóházak játszóházak játszóházak játszóházak játszóházak játszóházak játszóházak játszóházak

Várjuk érdeklődésüket, ajánlatkérésüket elérhetőségeink bármelyikén.