Általános szerződési feltételek

Kérjük figyelmesen olvassa el, mert rendeléskor az alábbiakat Ön által elfogadottnak tekintjük!

A játékok üzemeltetésének feltételei:

A felfújható játékok üzemeltetése 1-1,5 Kw -os villanymotorral történik, amelyhez 220v-os, 10A-es áramforrásra van szükségünk a telepítés helyének 20m-es körzetében. A motor a teljes üzemidő alatt működésben van.

A telepítés helye lehetőleg vízszintes, füves terület legyen, ha egyéb burkolatra szeretnék helyezni, (aszfalt, murva, beton stb.) kérjük jelezzék nekünk. A füves területek egyébként nem szenvednek maradandó károsodást.

A játékok helyének meghatározásakor kérjük vegyék figyelembe a játékok méretét, különös tekintettel annak magasságára. Semmiképp nem kerülhet közvetlenül magasfeszültségű vezetékek, veszélyes faágak vagy egyéb tereptárgyak alá.

Fontos továbbá, hogy a telepítési helye megközelíthető legyen tehergépkocsival is. Ha a megközelítés problémás lehet (szűk kocsibeálló, autóval megkerülhetetlen tereptárgyak, stb.) kérjük azt is jelezzék.

Az eszközök használatának kockázatai:

A játékok használata közben annak természeténél fogva előfordulhatnak kisebb balesetek. Ezekért csak akkor tudunk felelősséget vállalni, ha az az eszközök műszaki állapota, vagy nem megfelelő rögzítése miatt történik. Nem tudunk továbbá felelősséget vállalni olyan balesetekért, amelyek rajtunk kívülálló okok miatt következnek be. (pl:áramszünet, felelőtlen szülők, a játékra felvitt veszélyes tárgy, agresszív gyermek)

A légvárakat egyszerre 6-8, max. 50 kg súlyú gyermek használhatja. Ezt kérjük vegyék figyelembe rendezvényük tervezésekor.

100-150 fős rendezvény esetén egy eszköz vagy szolgáltatás kevés lehet.

Óvodai bérléskor (ha nem igényelnek felügyeletet), kérünk kijelölni egy személyt, aki vállalja az eszközök rendeltetésszerű használatának felügyeletét. Ilyen esetben az eszközöket szakszerűen telepítjük, és üzemeltetésre átadjuk.

A rendelés lemondása:

A megrendelés időjárástól független. Rendelésüket rossz idő esetén a rendezvény dátuma előtti 3 munkanappal 20.00 óráig díjmentesen lemondhatják, vagy áthelyezhetik más szabad időpontra.

Három napon belüli lemondás esetén a rendelt eszközök 50 %-át, a helyszínen történő lemondáskor a teljes összeget számlázzuk.

Ha a rendezvény közben fordul kedvezőtlenre (eső, viharos erejű szél stb.) az időjárás, az eszközök üzemeltetését megszakítjuk. Ennek eldöntése közös megállapodás kérdése, de szélsőséges esetben fenntartjuk a döntés jogát.

Köszönjük figyelmét, és jó szórakozást!